22 Oca 2021

İTÜ Kimya-Metalurji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Kadrosu İngilizce Seminer Duyurusu

Resmi Gazete’de 31.12.2020 tarihinde yayımlanan Üniversitemize öğretim üyesi alımı ilanında yer alan Fakültemiz Metalurji ve Malzeme Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna başvuruda bulunan adayların “İTÜ Akademik Yükselme ve Atama Ölçütleri ile ilgili Senato Esasları"nın (2018) 2.7 maddesi ve ilgili Üniversite Yönetim Kurulu kararı uyarınca İngilizce Semineri 26.01.2020 Salı günü, 14.00 – 16.00 satleri arasında elektronik ortamda (Online - Zoom) yapılacaktır. Elektronik ortam bilgilendirmesi (Online – Zoom Linki) Dekanlığımız tarafından e-posta ile paylaşılacaktır.