08 Eki 2021

İLMİ HÜVİYET TESPİT SINAVI BAŞVURUSU Hakkında Duyuru

İTÜ'de Gerçekleştirilecek Olan İlmi Hüviyet Tespiti Sınavı'na Girmesi YÖK Tarafından Onaylanan veya Reddedilen Adayların Tam Listesi ve Sınavı Ücretinin Yatırılması İçin Banka Hesabı Bilgisi

News: İTÜ Media and Communication Office

İTÜ'de Gerçekleştirilecek Olan İlmi Hüviyet Tespiti Sınavı'na Girmesi YÖK Tarafından Onaylanan veya Reddedilen Adayların Tam Listesi ve Sınavı Ücretinin Yatırılması İçin Banka Hesabı Bilgisi

İTÜ'de düzenlenen İlmi Hüviyet Tespiti Sınavı'na girmek için 28 Eylül- 1 Ekim 2021 tarihlerinde başvuruda bulunmuş olan adayların bilgileri YÖK'te incelenmiş olup, sınava girmesi onaylanmış veya reddedilmiş olan adayların listesi aşağıdaki bağlantıdan açılacak olan tabloda yer almaktadır. Sınava girmesi reddedilmiş olan adayların durumu ile ilgili açıklama ve ilave soruları olması durumunda bilgi alabilecekleri telefon numarası, tablonun altında dipnot olarak verilmiştir. Başvurular sona ermiş olup, hiçbir şekilde ilave başvuru alınmayacaktır.

2021 yılı içerisinde Karadeniz Teknik Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi ve Çukurova Üniversitesi tarafından Mühendislik alanlarında yapılan İlmi Hüviyet Tespiti sınavına girmiş adaylar Üniversitemizde yapılacak sınava giremeyeceklerdir. Sınava girip başarılı olsa dahi sınavı (Yükseköğretim Kurulu tarafından) sınavları geçersiz sayılacaktır.

2021 İTÜ İlmi Hüviyet Tespiti Sınavı'na başvurup, sınava girmesi YÖK tarafından onaylanmış veya reddedilmiş olan adayların listesine buradan ulaşabilirsiniz. Sınava girmek için başvuruda bulunmuş ve sınava girmesi YÖK tarafından onaylanmış olan adayların, 19-20 Ekim 2021 tarihlerinde yapılacak olan yazılı ve sözlü sınavlara girebilmeleri için, aşağıda detaylı bilgileri verilen banka hesabına, 11-12 Ekim 2021 tarihlerinde (en geç 12 Ekim 2021 saat 17:00'a kadar), 600 TL sınav ücretini yatırıp, banka dekontunun elektronik kopyasını, iremmumcu@itu.edu.tr  adresine e-posta ile iletmeleri gerekmektedir.

Sınav ücreti yatırılırken açıklama kısmına İlmi Hüviyet – Ad Soyad yazılmalıdır. Sınav ücretini zamanında yatırıp dekontu verilen adrese iletmeyen adaylar sınava alınmayacaktır.

BANKA HESABI BİLGİLERİ:

VAKIFBANK MASLAK TİCARİ ŞUBESİ

İTÜ ÖZEL BÜTÇE

TR 060001500158007296155437